Tu spodaj je nekaj vpisov v knjigo gostov, lepo pa ste vabljeni da na dnu strani tudi sami pustite svoj odziv, vtis ali misel ob ogledu ikon. Za vpis v knjigo torej kliknite tule!

Prisrčna hvala!

» 8 komentarjev

8 komentarjev

 1. Marija pravi:

  Prelepo! Presenečena sem, da nekdo še vedno ustvarja tako lepe ikone.

 2. Polona pravi:

  Dobro jutro! Tole je pa ena najlepših strani, kar sem jih videla! Z občudovanjem gledam čudovite ikone in se z veseljem spominjam kako so nekatere od njih tudi nastajale…
  Čestitam za vse dosežke in vam želim še veliko lepih lepih trenutkov!
  Kako me je pa razveselila tudi najina fotografija ob Predjamskem gradu!
  Poljubček! Polona

 3. milan pravi:

  Sem Milan Rožmarin. Včeraj smo se srečali na Miheličevi razstavi. Ogledal sem si spletno galerijo. Ikone so čudovite in upam, da jih bom imel kmalu priložnost tudi videte v “živo”.

  lep pozdrav
  milan

 4. olivera pravi:

  Poštovana gospa Albina,
  ja sam učenica prvog razreda u računalniku (penzionerka let.1947) pa Vas molim da mi oprostite zato što još neznam pravilno upotrebljavati ovo čudo od tehnike. Takodje Vam se izvinjavam, jer Vam pišem na srpskom jeziku, ali se nadam da me dobro razumete.
  Pišem Vam iz razloga što želim da Vam izkažem poštovanje i divljenje do Vašeg rada. Ikone su Vam prekrasne i kad god sednem za računalnik otvorim i gledam i naravno odmaram dušu nad Vašim darom. Ja posedujem jednu staru jedva vidljivu ikonu svet.Mihajla, koju sam nasledila od moje porodice. pošto je to naša porodična slava. U muzeju su mi je zaštitili sa premazima, ali nisu mogli oceniti koliko je stara. Možda je iz Xviii ili XiX veka, no ja je čuvam i držim kao svetinju.
  Molila bih Vas da mi javite da li čete skoro izlagati u Lljubljani?
  Primite moje pozdrave.
  Olivera

 5. olivera pravi:

  Poštovana gospa Albina,

  upravo sam se vratila sa Vaše izložbe, gde sam se pred Vašim ikonama pomolila Gospodu.
  Imate prekrsane ikone, tako da čovek poželi da i sam tako nešto ostvari. Ali verovatno je Bog takav talent dao samo nekima. Želim Vam i nadalje puno uspeha u Vašem stvaranju i izražanju.Žao mi je da nisam našla knjigu utisaka.
  Lepo Vas pozdravlja
  Olivera

 6. MARIJA ŠMID pravi:

  Oko se spočije in srce umiri.
  “Materinskost” je napisal kritik in kako prav je imel.
  Čestitam in hvala.
  Marija Šmid

 7. petar pravi:

  ZGODNE IKONE….

 8. simona pravi:

  zelo zelo lepe ikone

Tu lahko pustite vaš komentar

XHTML: lahko vodiš naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

avtor: Albina Nastran, Matej Nastran

avtor: Albina Nastran, Matej Nastran